Μέθοδος Εκτέλεσης
Απολαύστε ένα πεντανόστιμο κοτόπουλο με κρέμα κουζίνας καρύδας χωρίς γλουτένη The Bridge
- Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με 2 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε και αυτό μέσα στο τηγάνι.
- Αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
- Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα προσθέτουμε στο τηγάνι και εριμένουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα, περίπου 3-4 λεπτά.
- Στη συνέχεια σβήνουμε με λευκό κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.
- Παράλληλα, ετοιμάζουμε το κοτόπουλό μας κόβοντας το σε μικρά κομμάτια.
- Όταν τα μανιτάρια μας είναι έτοιμα, αφαιρούμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι 2 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο και το κοτόπουλό μας.
- Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλό (1-2 λεπτά) προσθέτουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια, το νερό, την κρέμα καρύδας, τον κύβο και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κάρυ.
- Αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και μυρωδικά της αρεσκείας.
Μερίδες 4