Blog
image1

Exotic Κοτόπουλο

Υλικά:

2 φιλέτα κοτόπουλο

- 150ml κρέμα κουζίνας καρύδας χωρίς γλουτένη THE BRIDGE

- 1 μεγάλο κρεμμύδι

- 4 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο

- 2 σκ. σκόρδο

- 350γρ. φρέσκα μανιτάρια

- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες

- 100ml λευκό κρασί

- 1 κύβο κοτόπουλο

- αλάτι, πιπέρι, κάρυ

- Ρύζι μπασμάτι

Μοιράσου αυτό το άρθρο
Facebook

Μέθοδος Εκτέλεσης

Απολαύστε ένα πεντανόστιμο κοτόπουλο με κρέμα κουζίνας καρύδας χωρίς γλουτένη The Bridge

  1. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει.
  2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με 2 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο.
  3. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε και αυτό μέσα στο τηγάνι.
  4. Αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
  5. Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα προσθέτουμε στο τηγάνι και εριμένουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα, περίπου 3-4 λεπτά.
  6. Στη συνέχεια σβήνουμε με λευκό κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.
  7. Παράλληλα, ετοιμάζουμε το κοτόπουλό μας κόβοντας το σε μικρά κομμάτια.
  8. Όταν τα μανιτάρια μας είναι έτοιμα, αφαιρούμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε στην άκρη.
  9. Ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι 2 κ.σ. βούτυρο ή ελαιόλαδο και το κοτόπουλό μας.
  10. Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλό (1-2 λεπτά) προσθέτουμε στο τηγάνι τα μανιτάρια, το νερό, την κρέμα καρύδας, τον κύβο και ανακατεύουμε ελαφρά.
  11. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κάρυ.
  12. Αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  13. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και μυρωδικά της αρεσκείας.
Χρόνος προετοιμασίας 25΄
Μερίδες 4