Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175ο C,
- Αλείφουμε το ταψί με λάδι καρύδας.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. (τη γλυκοπατάτα την προσθέτετε ωμή).
- Ψήνετε τα donuts στους 175ο C για 15-18 λεπτά
- Αφήστε τα να κρυώσουν και μετά βγάλτε τα από το ταψί.
- Βάλτε τα στο ψυγείο για να κρυώσουν.
- Ζεσταίνετε το επάλειμμα the La Vida Vegan Dark Chocolate και το ρίχνετε πάνω στα donuts.
- Γαρνίρετε με κομμάτια από φουντούκι και καρύδα.