Μέθοδος Εκτέλεσης
- Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Βάλτε το ρόφημα βρώμης, τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο σε ένα μπολ και μετά προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Βουτυρώνουμε ένα ταψί 28εκ.
- Ανακατεύουμε το αλεύρι, το κόρν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ και βάζετε αργά τα υγρά συστατικά.
- Ρίξτε το μίγμα στο ταψί και ψήστε για 50-60 λεπτά στο φούρνο. Μετά το ψήσιμο αφήστε το να κρυώσει.
- Κόβετε το κείκ οριζοντίως και δημιουργούνται 2 layer. Καλύπτουμε το κάτω μέρος με La Vida Vegan Chocolate και έπειτα βάζουμε από πάνω το άλλο κομμάτι.
- Λιώστε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε μπεν μαρί, απλώστε την στο κείκ και αφήστε το να κρυώσει. Έπειτα, γαρνίρετε το κέικ με τα φρούτα.