Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βράζουμε το ρύζι για περίπου 10’ λεπτά και το στραγγίζουμε.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το λάδι καρύδας και σοτάρουμε την κολοκύθα για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε το ρύζι, τη ζάχαρη καρύδας, τη βανίλια, κανέλα, ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Κόβουμε τα φύλλα μας στη μέση και στη συνέχεια το κάθε μισό σε 3 ισοπαχείς λωρίδες.
- Προσθέτουμε περίπου 2 κ.γ γέμιση στην αρχή κάθε λωρίδας, διπλώνουμε τις άκρες προς το κέντρο και τυλίγουμε σε ρολό. Βρέχουμε την άκρη του με λίγο νερό για να κολλήσει και να κλείσει καλά.
- Χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε με ένα πινέλο όλα τα πιτάκια μας. Ψήνουμε στους 200*C στον αέρα μέχρι να ροδίσουν για περίπου μισή ώρα.
Συνταγή από @healthytasteland