bioagros βιολογικά προϊόντα - Νέα

Στην κατηγορία: Event

Ο Βιοαγρός επιλέχτηκε ανάμεσα σε πενήντα αξιόλογες ελληνικές επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward», και βραβεύτηκε για την ενεργή συμμετοχή του. Το πρόγραμμα παρείχε εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη αλλά και πρόσβαση σε ένα δίκτυο υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, που βοήθησε με συμβουλές (mentoring) σε θέματα χρηματοδοτήσεων μάρκετινγκ και μάνατζμεντ, να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία για να μετεξελιχθούν σε επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν και αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους.
Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ για την επιχειρηματικότητα «ΟΠΑΠ Forward» υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor δίνοντας μια μοναδική προοπτική σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, ώστε μέσα από την εξέλιξή τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες. Από το 2016 που υλοποιήθηκε το πρόγραμμα για πρώτη φορά, οι επιχειρήσεις που εντάχθηκαν σε αυτό κατάφεραν να αυξήσουν κατά 750 τις άμεσες θέσεις εργασίας, κατά περίπου 5.000 τις έμμεσες θέσεις εργασίας και περίπου 20% τον κύκλο εργασιών τους.
Στο πλαίσιο αυτό ο ΟΠΑΠ, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 11/06/2019, βράβευσε τις εταιρείες που ξεχώρισαν και οι οποίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με την επιτυχημένη πορεία που διέγραψαν καθώς και τις εταιρείες που είχαν την πιο ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και ο Βιοαγρός.

Διάβασε
Στην κατηγορία: Event

Την Τρίτη 25 Ιουνίου, στην Τελετή Απονομής των Supermarket Awards 2019 βραβεύτηκαν οι πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες κορυφαίων σούπερ μάρκετ και προμηθευτών που κατάφεραν να επιτύχουν σημαντικούς στόχους, τόσο στο οικονομικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο και συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία από τη κριτική επιτροπή.
O Βιοαγρός τιμήθηκε με το βραβείο «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων» για το στραγγιστό κατσικίσιο βιολογικό γιαούρτι “Βελούδο”, μεταξύ επιλεγμένων παραγωγικών επιχειρήσεων όπως οι Γουμένισσες, η ΕΒΟΛ, τα μπαχαρικά Ινδία και άλλων σημαντικών Ελλήνων παραγωγών. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παπαδόπουλος, Founder της επιχείρησης «Βιοαγρός».
Top Retailer αναδείχθηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος, Top Supplier η ΔΕΛΤΑ, Top Rated Project η Coca Cola-3Ε. Στην ενότητα των βραβείων λιανεμπορίου, μεταξύ των μεγάλων νικητών ήταν η Metro, και στην ενότητα με τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες συνεργασίας λιανεμπορίου-προμηθευτών, απονεμήθηκαν βραβεία στην P&G και την AB Βασιλόπουλος για την καμπάνια ΠΡΟΣΦΕΡΩ, στη ΜΕΓΑ και το Σκλαβενίτη για το πρόγραμμα «Μητέρα & Παιδί» των Γιατρών του Κόσμου και στην Coca Cola-3Ε για τη συνεργασία με την Metro, στο για το πρόγραμμα Ενίσχυσης Απασχολησιμότητας Youth Empowered.

Διάβασε
Στην κατηγορία: Εκθέσεις

Η Βιοαγρός, για μια ακόμη χρονιά, έδωσε το παρόν στην έκθεση «Food Expo» στην Αθήνα στις 16 & 18 Μαρτίου 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη, με ένα εξαιρετικά επιτυχημένο περίπτερο, όπου παρουσίασε τις νέες της σειρές και βιολογικά προϊόντα που ακολουθούν τις διεθνείς διατροφικές τάσεις της αγοράς. Τα στελέχη της δυναμικής ομάδας Βιοαγρός –Βιοδιατροφική υποδέχτηκαν επαγγελματίες του αγροδιατροφικού τομέα και των κλάδων του οργανωμένου λιανεμπορίου, του χονδρεμπορίου, των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, ενημερώνοντάς τους για τα χαρακτηριστικά και τη διαθρεπτική αξία των προϊόντων ενώ παράλληλα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα προϊόντα στα ειδικά στημένα σταντ γευστικών δοκιμών.

Σας περιμένουμε στη Food Expo 2020, όπου κλείνουμε 30 χρόνια αδιάλειπτης επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά!

Διάβασε