Η Βιοαγρός συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση βιολογικών προιόντων «Biofach» στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, 14-17 Φεβρουαρίου, με ένα περίπτερο γεμάτο Ελλάδα όπου παρουσίασε σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο εκλεκτά ελληνικά βιολογικά προϊόντα με κορυφαίο το κατσικίσιο στραγγιστό γιαούρτι “Βελούδο” το οποίο συμμετείχε και στο Novelty Stand της έκθεσης με τα καλύτερα προιόντα και πλέον καινοτόμα της Ευρώπης. Το "Βελούδο" από 100% βιολογικό κατσικίσιο γάλα ημέρας στραγγισμένο παραδοσιακά στην τσαντίλα, απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών αγοραστών απο αλυσίδες σουπερ μάρκετ και χονδρεμπόρους από πολλά μέρη της γης.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ακόμη, τις ελιές θρούμπες Ποπ από το νησί της Θάσου και τα ελληνικά ημίξερα βιολογικά μας προϊόντα, βιολογικές ημίξερες ελιές και τομάτες από το Κιάτο της Κορινθίας, τη σειρά «Άρωμα Φύσης» που περιλαμβάνει βιολογικά αρωματικά βότανα και τσάγια του βουνού, τη νέα μας σειρά βιολογικών αλλαντικών χωρίς γλουτένη «MeatMe» και τις ενεργειακές μπάρες δημητριακών “Bite me”, καθώς και τα βιολογικά όσπρια “Βιοαγρός” νέας εσοδείας από τις περιοχές των Πρεσπών και της Στερεάς Ελλάδας.

Η ελληνική κουζίνα εκπροσωπήθηκε από τα πεντανόστιμα ντολμαδάκια μας και τα φασόλια γίγαντες γιαχνί ενώ οι επισκέπτες ξεδίψασαν με το φυσικό βιολογικό χυμό "Rodi Bioagros" από φρέσκα ρόδια του Αγίου Αθανασίου Δράμας.

Η ομάδα της Βιοαγρός έδωσε δυναμικά το παρόν εξυπηρετώντας αγοραστές του κλάδου των τροφίμων απο όλο τον κόσμο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!