bioagros βιολογικά προϊόντα - Blog

Στην κατηγορία: Γλυκά

Υλικά

25 γρ φαρίνα
10 γρ ζάχαρη καρύδας
5 γρ λάδι καρύδας
15 γρ φυστικοβούτυρο
1/2 κ.γ baking powder
45 γρ. γάλα καρύδας
5 γρ. κακάο
5 γρ. σταγόνες κουβερτούρας

Μέθοδος εκτέλεσης

• Σε ένα φλιτζάνι προσθέτουμε όλα τα υλικά κρατώντας λίγες σταγόνες σοκολάτας.
• Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
• Προσθέτουμε τις υπόλοιπες σταγόνες πάνω από το μείγμα.
• Βάζουμε το φλιτζάνι στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 1-1:30 λεπτό και έτοιμο! Καλή απόλαυση!

Συνταγή από @healthytasteland

Διάβασε
Στην κατηγορία: Γλυκά

Υλικά

5-6 φύλλα κρούστας
550 γρ κολοκύθα butternut, τριμμένη στον τρίφτη
5 κ.σ ρύζι γλασέ
110 γρ (3/4 κούπα) ζάχαρη καρύδας
2 κ.σ λάδι καρύδας
Κανέλα
1 κάψουλα βανίλια (ή 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας)
1 αυγό για επάλειψη (προαιρετικά)

Μέθοδος εκτέλεσης

• Βράζουμε το ρύζι για περίπου 10’ λεπτά και το στραγγίζουμε.
• Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε το λάδι καρύδας και σοτάρουμε την κολοκύθα για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
• Προσθέτουμε το ρύζι, τη ζάχαρη καρύδας, τη βανίλια, κανέλα, ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν και αποσύρουμε από τη φωτιά.
• Κόβουμε τα φύλλα μας στη μέση και στη συνέχεια το κάθε μισό σε 3 ισοπαχείς λωρίδες.
• Προσθέτουμε περίπου 2 κ.γ γέμιση στην αρχή κάθε λωρίδας, διπλώνουμε τις άκρες προς το κέντρο και τυλίγουμε σε ρολό. Βρέχουμε την άκρη του με λίγο νερό για να κολλήσει και να κλείσει καλά.
• Χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε με ένα πινέλο όλα τα πιτάκια μας. Ψήνουμε στους 200*C στον αέρα μέχρι να ροδίσουν για περίπου μισή ώρα.

Συνταγή από @healthytasteland

Διάβασε
Στην κατηγορία: Σαλάτες

Υλικά

200 γρ φασόλια μαυρομάτικα βρασμένα
Ρόκα
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
25 γρ φέτα σε κυβάκια
1 μικρή σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
1 κ.σ ελαιόλαδο
Λεμόνι
Αλάτι

Μέθοδος εκτέλεσης

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. Καλή όρεξη!

Συνταγή από @healthytasteland

Διάβασε