bioagros βιολογικά προϊόντα - Blog

Στην κατηγορία: Γλυκά

ΥΛΙΚΑ:
Για 6 donuts:
-1 μικρή γλυκοπατάτα
-1 ώριμη μπανάνα
-2 κ.σ. λάδι καρύδας
-2 κ.σ. La Vida Vegan Dark Chocolate Spread
-30g κακάο σε σκόνη
-30g ζάχαρη καρύδας
-2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
-2 κ.σ. αλέυρι καρύδας / 2 κ.σ. άμυλο καλαμποκιού
-1/2 κ.γ. αλάτι
-1/2 κ.γ. μπέικιν παόυντερ
-1/4 κ.γ. σόδα μαγειρικής
- La Vida Vegan Dark Chocolate Spread για γαρνίρισμα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175ο C,
2. Αλείφουμε το ταψί με λάδι καρύδας.
3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. (τη γλυκοπατάτα την προσθέτετε ωμή).
4. Ψήνετε τα donuts στους 175ο C για 15-18 λεπτά
5. Αφήστε τα να κρυώσουν και μετά βγάλτε τα από το ταψί.
6. Βάλτε τα στο ψυγείο για να κρυώσουν.
7. Ζεσταίνετε το επάλειμμα the La Vida Vegan Dark Chocolate και το ρίχνετε πάνω στα donuts.
8. Γαρνίρετε με κομμάτια από φουντούκι και καρύδα.

Διάβασε
Στην κατηγορία: Γλυκά

ΥΛΙΚΑ:
Για 15 pancakes:
-420γρ αλεύρι φαγόπυρου
-750ml γάλα αμυγδάλου
-3 μπανάνες
-600ml ανθρακούχο νερό
-ηλιέλαιο
-2 συσκευασίες La Vida Vegan επάλειμμα φουντουκιού.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο.
3. Τηγανίζεται τα pancakes για 1-2 λεπτά και από τις 2 πλευρές.
4. Αλείφετε τα pancakes με ένα λεπτό στρώμα από το La Vida Vegan επάλειμμα φουντουκιού.
5. Γαρνίρετε με αρκετή ποσότητα από το La Vida Vegan επάλειμμα φουντούκι, φρέσκα φρούτα και λίγα φουντούκια.

Διάβασε
Στην κατηγορία: Γλυκά

ΥΛΙΚΑ:
Για τη ζύμη:
-250g ψιλοκομμένη κουβερτούρα
-250ml ρόφημα βρώμης
-150g sugar/125ml ηλιέλαιο
- 300g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-2 κουταλάκια κόρν φλάουρ
-2 κουταλάκια μπέικιν παόυντερ

Για τη γέμιση και το γαρνίρισμα:
-1 συσκευασία La Vida Vegan Chocolate Spread
-250g κουβερτούρα
-100g μύρτιλλα/100g βατόμουρα
-50g μούρα/ 20g φραγκοστάφυλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Βάλτε το ρόφημα βρώμης, τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο σε ένα μπολ και μετά προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε.
2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Βουτυρώνουμε ένα ταψί 28εκ.
3. Ανακατεύουμε το αλεύρι, το κόρν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ και βάζετε αργά τα υγρά συστατικά.
4. Ρίξτε το μίγμα στο ταψί και ψήστε για 50-60 λεπτά στο φούρνο. Μετά το ψήσιμο αφήστε το να κρυώσει.
5. Κόβεται το κείκ οριζοντίως και δημιουργούνται 2 layer. Καλύπτουμε το κάτω μέρος με La Vida Vegan Chocolate και έπειτα βάζουμε από πάνω το άλλο κομμάτι.
6. Λιώστε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε μπεν μαρί, απλώστε την στο κείκ και αφήστε το να κρυώσει. Έπειτα, γαρνίρετε το κέικ με τα φρούτα.

Διάβασε