Φρούτο του μήνα

Σταφύλι

Η Βιοαγρός σας προσφέρει στιγμές απόλαυσης με βιολογικά ολόφρεσκα σταφύλια! Ένα θρεπτικό και ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον οργανισμό φρούτο, το σταφύλι είναι το κατεξοχήν φρούτο του Σεπτεμβρίου. Είναι πολύ ζουμερό και έχει μια χαρακτηριστική γλυκή γεύση. Τα σταφύλια αποτελούν πλούσια πηγή μετάλλων όπως ο χαλκός, ο σίδηρος, το ασβέστιο και το μαγγάνιο. Το σταφύλι δεν είναι μόνο ευεργετικό για την υγεία, αλλά έχει και ιδιαίτερα χαμηλή θερμιδική αξία, για όσους προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους. Μπορείτε να το καταναλώσετε ωμό, σε φρουτοσαλάτα ή να φτιάξετε τη δική σας μαρμελάδα από σταφύλι. Η διατροφική του αξία διατηρείται σε οποιαδήποτε μορφή του. Προσθέστε αυτό το σούπερ λαχανικό στην φθινοπωρινή σας καθημερινότητά σας και γευτείτε όσα έχει να σας προσφέρει!

Περιοχή Καλλιέργειας

Ημαθία

Τα βιολογικά σταφύλια της Βιοαγρός καλλιεργούνται στις καταπράσινες εκτάσεις της Ημαθίας. Το ήπιο και ζεστό μεσογειακό κλίμα της περιοχής, συμβάλει αποτελεσματικά στην εξαιρετική ποιότητα του σταφυλιού που παράγεται εκεί και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα του νομού, με προορισμό κυρίως ευρωπαϊκές χώρες. Οι παραγωγοί της Βιοαγρός με τη σωστή συγκομιδή των φυτών και χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, επιτυγχάνουν τα άριστα φυσικά βιολογικά σταφύλια μας.

Ο παραγωγός

Καλλιεργούμε με φροντίδα τα βιολογικά σταφύλια μας και είμαστε περήφανοι που τα εξάγουμε και στο εξωτερικό. Την υπέροχη γεύση καθώς και την εξαιρετική τους εμφάνιση, τα οφείλουν στο ήπιο και ζεστό μεσογειακό κλίμα και στα πλούσια οικοσυστήματα της περιοχής μας! Σε συνδυασμό με την άριστη εφαρμογή των τεχνικών καλλιέργειας των βιολογικών λαχανικών, που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της Βιοαγρός, τα βιολογικά μας σταφύλια έρχονται από το χωράφι μας, στο τραπέζι σας!
Κος Γιάννης, βιοκαλλιεργητής